tiistai 18. tammikuuta 2011

En tavallaan tehnyt vastoin UV-lupausta!

Tänään hain postista (R-kioski mikään posti ole) paketin, jota olenkin odotellut (ei sillä, että paketti olisi ollut myöhässä, vaan ihan vain odottamisen reimusta :D). Asioin viime viikolla huuto.netissä ja onnekseni olin ainoa huutaja Alelxandra Ripleyn Scarlett-kirjakaksikkoon. Kirjat lähtivät minulle kahdella eurolla, johon päälle postarit neljä euroa. Siis vain 6 euroa!

Kirjoista puuttuu kansipaperit, mutta en minä niistä välitä. Oikeastaan ne ovat vain ärsyttäviä, kun repeävät ja taittuvan niin helposti. Kirjat ovat siistejä ja tuskin malta odottaa, että pääsen käsiksi niihin :DEn siis periaatteessa tehnyt vastoin UV-lupaustani ostaessani nämä kirjat, sillä minulla on paraikaa lainassa Scarlett kirjastosta. Tämä tarkoittaa vain sitä, että voin palauttaa kirjaston kirjat ja lisätä nämä omien luettavien joukkoon.

2 kommenttia:

  1. Minullakin on par'aikaa Scarlett meneillään - mutta etanavauhtia edeten. Ei johdu siitä että kirja olisi jotenkin huono, tylsä tai raskassoutuinen vaan siitä, ettei käperry sängylle tiiliskiven kanssa. Tähän mennessä ollut mielenkiintoista, mukaansatempaavaa ja soljuvaa luettavaa. Sellaista että jaksaa lukea loppuun.

    En sano koskaan ei lupaavalle kirjablogille enkä voi olla kasvattamatta lukijoiden määrää profiilikuvallani. :P Olethan päässyt hyvään alkuun kiinnostavine merkintöinesi; pidän kovasti pohdinnoista kuuluvasta, omasta äänestäsi. Merkinnät eivät jää pelkiksi takakansitekstiksi kuten jossain blogeissa.

    VastaaPoista
  2. Barocco: Hei, ja kiitos kattavasta kommentistasi. Harmittaa kun en ole päässyt yhtään eteenpäin tämän blogin kansaa ylioppilaskirjoitusten vuoksi. Nyt hiihtolomalla olin ajatellut lukea pari kirjaa loppuun, mutta kuinkas sitten kävikään kun minuun iski influenssa :/ Täytynee heti kun kunto paranee, skarpata ja kirjoitella vaikka vanhoja kirja-arvioita tänne.

    VastaaPoista