lauantai 20. elokuuta 2011

Day 23 – A book you wanted to read for a long time but still haven’t

Kirjahyllyssäni on jo pitkään istunut erään munkin myymä teos, Ajaton viisaus. Minun piti se aikoinaan lukea, mutta jostain syystä se jäi ja odottaa vuoroaan edelleen. Tahtoisin kovasti lukea sen, mutta jostain syystä tarvitsisin vähän potkua että saisin kirjan käteeni. 


Ajaton viisaus on kattava esitys Veda-kulttuurin henkisestä tiedosta. Jälleensyntyminen, karmanlaki,meditaatio, joogan harjoittaminen ja erilaiset sosiaaliset aiheet ovat joitakin kirjassa käsiteltyjä teemoja. Ajaton viisaus koostuu esseistä ja kirjoitetuista esitelmistä. Mukana on myös Srila Prabhupadan käymiä keskusteluja toimittajien, oppineiden ja yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa.

Veda-tieto ei ole tarkoitettu vain muinaisille tietäjille ja ajattelijoille. Se on dynaamista ja ymmärrettävissä ajan, paikan ja olosuhteiden mukaan. Siksi Ajaton viisaus onkin nimensä veroinen. Helppolukuisuutensa takia se on ostetuin Bhaktivedanta Book Trustin julkaisema kirja Suomessa. Esitelmän laatijoille se on verraton lähdeteos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti